BTW-tarief  

Stukwerk

 

(Glad) Pleisterwerk

Hiermee wordt bedoeld het dun overtrekken van wanden en plafonds, met een dunne gipsmortel (tussen 1 mm en 6 mm laagdikte). Na het gladpleisterwerk kunt u de wand/plafond afwerken met een latex of muurverf.

Behandklaar geniet dezelfde behandelingen, met een minder glad eindresultaat wat ideaal is voor de afwerking met sierpleister, behang etc. 

 

Sierpleister / Spachtelputz

Wilt u een gezellige, warme sfeer in huis creëren maar ook het voordeel van een ijzersterke afwerking? Dan is sierpleister een goede keus. Hier vallen alle kunstharsgebonden (licht elastisch) produkten onder zoals granol, barok en spachtelputz. Deze zijn kras- en stootvast en in bijna elke gewenste kleur aan te brengen. Sierpleister kan worden aangebracht in een grove of fijne korrelstructuur.

Sierlijsten en ornamenten

U kunt plafonds en/of wanden een extra dimensie geven met sierlijsten. Deze lijsten worden uit de hand getrokken (specialistisch werk) of in stukken van 1.25 mtr geplakt worden. Lijsten en ornamenten zijn er in vele soorten, maten en verfraaiingen. Ook voor restauratiewerk aan uw lijsten bent u bij ons op het goede adres.

Spackwerk (spuiten)

Spackspuitwerk is een afwerking voor zowel wand als plafond. Het materiaal wordt aangebracht met een spuit en kan naar uw wens grof of fijn afgewerkt worden.

Schuurwerk

Schuurwerk is bedoeld als verfraaiing van wanden en plafonds met een decoratief vlammend (wolken)effect. Deze laag kan op diverse ondergronden worden aangebracht en wordt door middel van schuurvilt gelijkmatig te draaien aangebracht.